Forrólevegős sütő

Nézet:
Sorrend:

A forrólevegős sütők azaz az AIRFRYER-ek hatalmas sikert aratnak a háztartásokban.

A hagyományos sütőkhöz képest rengeteg előnnyel rendelkeznek.

Az AirFryer-ek pillanatok alatt elérik a kívánt hőfokot és az egyenletes hőelosztásnak köszönhetően az ételek hamarabb és egyenletesebben sülnek, mint a hagyományos sütőben.

A forrólevegős sütők többféle funkciót is kínálnak, például grillezés, sütés, pirítás, kiolvasztás, amelyek sokoldalúvá teszik őket a konyhai felhasználásban. Szinte nincs olyan étel amit ne lehetne benne elkészíteni. Még akár sütemény készítésére is alkalmas.

Mindegyik Klausberg AirFryer LCD kijezős érintőpanellel rendelkezik , melyen könnyedén ki lehet választani a kívánt felhasználási módot.

A forrólevegős sütők egyik legnagyobb pozitívuma, hogy tapadásmentes felülettel rendelkeznek, ezáltal zsiradék hozzáadása nélkül tudjuk készíteni ételeinket.
Az olaj teljes mellőzésének köszönhetően kevesebb zsír és koleszterin kerül az ételekbe és a kellemetlen szagok is elkerülhetőek.

A tapadásmentes felületnek köszönhetően az AirFryer-ek tisztítása igen egyszerű, akár mosogatógépben is mosható. Fontos azonban, hogy csak finom, puha mosogatószivaccsal mossuk, a durva szemcsézetű, erős szivaccsal való dörzsöléstől a szilikon megsérülhet, ez csökkentheti az AirFryer élettartamát.
Az energiatakarékosság is előnyös tulajdonsága ezeknek a forrólevegős sütőknek, mivel az egész sütési folyamat során kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos sütők. Ez nemcsak környezetbarát, hanem hosszú távon pénztárcabarát megoldás is.

Kínálatunkban több méret kapható . A 4,5 literes változat tökéletes 1-2 személyes használatra, míg a 12 literes forrólevegős sütő akár egy nagyobb család igényeit is kielégíti.