Étkezés

A Kinghoff márka mindig arra törekszik, hogy prémium minőségű termékeket kínáljon, miközben megőrzi azt a megfizethető árat, amely lehetővé teszi, hogy mindenki a saját étkezőasztalán élvezhesse a konyhai eszközöket és kiegészítőket.
Időtálló eszközök, melyek nem csak az asztalon kínálnak lenyűgöző élményt, de hosszú éveken keresztül kísérnek minket az emlékezetes pillanatokban.
Termékeink között büszkén mutatjuk be a kifinomult és elegáns evőeszköz készleteinket, tálaló edényeinket, szervírozó eszközeinket, desszert tartóinkat és egyéb hasznos és a konyhából nélkülözhetetlen termékeinket.

Evőeszköz készletek : Magas minőségű rozsdamentes acélból készülnek,melyek kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosítanak.Mosogatógépben tisztíthatóak.

Tálaló edények : Rozsdamentes acélból készültek, hogy a kifinomultságot és a tartósságot ötvözzék az étkezőasztalon. Különböző méretben elérhetőek, hogy minden alkalomra és asztalterítéshez megfelelő választást nyújtsanak.

Desszert tartók : Tortatartóink megtalálhatók rozsdamentes acél és inox/üveg kivitelben. Esztétikus látványt nyújt, torták, desszertek kiváló szervírozó eszköze. A szálcsiszolt inox kivitel anyagának köszönhetően mosogatógépben is tisztítható. Kínálatunkban 3 szintes desszert tartó is elérhető, mely nagyobb eseményeken kiváló segítséget nyújt a sütemények/torták tálalásához.

Jégvödrök : Tökéletes kellék lesz a különleges alkalmaknak és az ünnepi pillanatoknak. Az elegáns kialakítás mellett a rozsdamentes acélból készült jégvödreink tartós és higiénikus megoldást kínálnak az italok hidegen tartásához. Csak töltse fel jéggel és tegye az italokat a jégvödörbe, hogy hűvösek maradjanak az étkezés alatt.

Cukortartók : Rozsdamentes acélból készülnek, szálcsiszolt inox színben. Anyagának köszönhetően mosogatógépben is tisztítható. Hosszú évekig őrzik tartalmának frissességét, és emelik az asztal díszítésének szintjét.

Szervírozó eszközök:

Szervírozó tálcák : Több méretben elérhetőek és magas minőségű rozsdamentes acélból készülnek. Anyagának köszönhetően könnyen tisztítható, akár mosogatógépben is mosható.

Salátás tálak : Kínálatunkban többféle méretű salátás tál kapható. Rozsdamentes acélból készülnek, magasfényű króm felülettel. Mosogatógépben tisztíthatók .

Bornyitók/dugóhúzók : Kínálatunkban kapható hagyományos dugóhúzó magas minőségű rozsdamentes acélból. Elegáns, esztétikus formatervezés és könnyű használat jellemzi. A spirál betekerését követően a karok lehajtásával a dugó könnyedén kiemelhető. A hagyomás bornyitó mellett elektromos dugóhúzó is megtalálható nálunk, mely fóliavágóval is rendelkezik.

Víztisztítók : A benne lévő szűrő segít javítani a csapvíz minőségét és ízét. Kiszűri a kellemetlen ízeket és szagokat, valamint csökkenti a vízben található szennyeződéseket és klórszintet.

Nézzen körül szervírozó eszközeink között, hogy megtalálja amire szüksége van a konyhájában!