Főzés

Termékeink között megtalálhatók prémium minőségű főzőedények, edény szettek, késkészletek és vágódeszkák, amelyek garantálják a tökéletes főzési élményt minden egyes alkalommal.
A Kinghoff és a Klausberg márka azzal büszkélkedhet, hogy prémium minőségű termékei mindig a legjobb segítőtársai lesznek a konyhájában. Időtálló eszközei hűségesen szolgálnak hosszú éveken át, és garantálják, hogy a főzés minden pillanata élménnyé váljon. Ráadásul a lehető legjobb árakon kínáljuk őket, hogy mindenki számára könnyedén elérhető legyen. Termékeink között találhatóak főzőedények, edény szettek, késkészletek, vágódeszkák és kisebb, de elengedhetetlen eszközök.

Edények : A Kinghoff és Klausberg edények, kifinomult dizájnjuk mellett a magas minőséget garantálják. A rozsdamentes acélból készült lábosok, edények segítenek, hogy minden étel tökéletesen készüljön el. A lábosokhoz tartozó fedő edzett üvegből készül és gőzáteresztő nyílással van ellátva. Az edények füle nem forrósodik át, így könnyen mozgathatóak. Az edények mosogatógépben is tisztíthatóak. Hosszú élettartamukkal és ellenálló felületükkel mindig megbízható társai lesznek a konyhában. A megfelelő méretű főzőedény kiválasztásához vegye figyelembe, hogy hány személyre szeretne főzni, és milyen típusú ételeket szeretne elkészíteni. Kínálatunkban edényszetteket is talál, melyek vásárlása ár-érték arányban még jobban megéri, ha nagyobb családra főz!

Késkészletek és vágódeszkák: Ha az ízek mestere , akkor a vágódeszkák és késkészletek a palettái. A Kinghoff minőségi ,rozsdamentes edzett acélból készült pengéivel és ergonomikus fogantyúival könnyedén vághat és apríthat, hogy minden fogása tökéletesen elkészüljön. A késkészletek mosogatógépben tisztíthatók.
A Kinghoff vágódeszkák strapabíró bambuszból vagy műanyagból készülnek, amelyek könnyen tisztíthatók és higiénikusak, viszont csak kézi tisztítást ajánljuk a hosszú élettartam megőrzése érdekében!

Só-borsőrlő: A Kinghoff só-borsőrlőivel a fűszerezés művészete a kezében van. Könnyedén adagolhatja az ízesítőket, hogy az ételei minden alkalommal az ízlésének megfelelőek legyenek. Kínálatunkban a hagyományos őrlők mellett elektromos só-borsőrlőket is megtalál.

Nélkülözhetetlen konyhai kiegészítőink :
Kínálatunkban mindent megtalál, ami elengedhetetlen a főzés folyamatában.
Legyen szó tésztaszűrőkről, főzőkanalakról, melyek szintén magas minőségű rozsdamentes acélból készülnek, ezáltal ezek a termékeink is tisztíthatóak mosogatógépben. Fakanalaink minőségi bambuszfából készülnek, melyek tisztántartásához a kézi mosást ajánljuk a hosszabb élettartam érdekében.