Tortakészítő eszközök

Nézet:
Sorrend:

Kapcsos tortaforma :
A Kinghoff kapcsos tortaforma tökéletes sütemények, torták vagy akár pizza készítéshez is. A tapadásmentes bevonat segít abban, hogy a tészta ne ragadjon a forma aljához vagy oldalához, így könnyedén kivehetjük a süteményt anélkül, hogy megsértenénk vagy összetörnénk azt. Ez különösen hasznos, amikor olyan finom és törékeny tortákat vagy süteményeket készítünk, amelyek könnyen deformálódhatnak.
Emellett a tapadásmentes bevonat segít minimalizálni a zsiradék vagy olaj felhasználását, mivel az ételek nem ragadnak le a sütőforma aljához. A tapadásmentes tortaformák kiváló hőelosztással rendelkeznek, ez azt jelenti , hogy a készített étel minden része ugyanolyan hőhatást kap, ezáltal elkerülhető a túlsütés vagy az ,hogy egyenetlenül süljön meg a készített étel.
Ezeknek a tortaformáknak a legnagyobb előnye az egyszerű használat mellett a rendkívül könnyű tisztítás is . A bevonat megakadályozza az égett vagy ragacsos maradványok lerakódását a forma felületén, így egyszerűen csak le kell öblíteni . Ez időt takarít meg és megkönnyíti az edények tisztántartását. A Kinghoff tortaformáknak a tartósságuk is kiemelkedő. A minőségi anyagokból készült formák hosszú élettartamot biztosítanak, így hosszú távon is élvezhetjük a hasznukat.

Állítható rozsdamentes acél sütőforma :
Az állítható rozsdamentes acél sütőformák sokoldalú, praktikus és nélkülözhetetlen eszközök a konyhában. Mérete tetszés szerint állítható, a tortakarika belső oldalán található jelölésekből tudod megállapítani, mikor mekkorára kell állítani. Strapabíró rozsdamentes acélból készül. A sütőformához alj nem tartozik , sütőpapírral borított tepsin kell elhelyezni.